Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, klijent je suglasan da Žuti kišobran d.o.o.-u dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavlja ili zastupa. Klijent dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovara s Žuti kišobran d.o.o.-om.

Žuti kišobran d.o.o obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje (ako nije ugovorom drugačije definirano). Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Žuti kišobran d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Skupljanje i obrada osobnih podataka uključuje i prosljeđivanje osobnih podataka klijenta trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova.

Klijent je suglasan da Žuti kišobran d.o.o., u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi osobne i/ili podatke trgovačkog društva minimalno dvije godine nakon isteka potpisanog ugovora.

 

 

Na vaše računalo pohranjujemo legalne kolačiće (cookies).

Korištenjem web stranice pristajete na uporabu Cookie-a.

Prihvaćam